SUCCES INNOTECH
21 Dec 2021
Site public

Pasi pentru înscrierea in GT al proiectului SUCCES si participarea la cursul de competente antreprenoriale


Pasul 1

Completează chestionarul de preselecție

Pentru a fi preselectat in cadrul proiectului trebuie sa primesti minim 5 puncte din 10 maxim posibile in urma evaluarii chestionarului de preselectie. Punctajul este prevazut in metodologia de selectie a GT.

Pasul 2

Completează formularul de înregistrare

Pasul 3

Completeaza contractul de formare profesionala. Daca ai facut DEJA curs de competente antreprenoriale si ai diploma ANC, nu este cazul sa completezi contractul deoarece NU vei participa la curs in cadrul acestui proiect

Pasul 4

Finalizeaza procesul de inscriere cu incarcarea in aplicatie a unei poze cu cartea de identitate si transmiterea cererii.

Pasul 5

TIPARESTE SI SEMNEAZA OLOGRAF (PE HARTIE, NU DIGITAL SAU ELECTRONIC) documentele generate din aplicatie (Anexa 1 si Anexa 2, Contractul de formare profesionala), anexeaza in copie toate documentele mentionate in lista de documente si preda-le expertului GT / profesorului coordonator cu care ai discutat, sau asigura-te ca ajung IN ORIGINAL la sediul proiectului din Bucuresti, Splaiul Unirii, nr.76, Cladirea River Plaza, corpul A, etaj 9, sector 4, in atentia ECHIPEI DE PROIECT SUCCES.